Nieuws

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Gouden Sport Ster Lingewaard

Voor de vijfde keer werd vanmiddag de verkiezing van de Gouden Sport Ster Lingewaard gehouden. In een bomvolle kantine van Jonge Kracht konden de bezoekers tijdens de nieuwjaarsreceptie van Jonge Kracht hun stem uitbrengen op drie genomineerde teams.

Dit jaar waren genomineerd: Noëlle Kieft en Larissa Vermeul van turnvereniging SGS, het jongensteam O19-1 van Jonge Kracht en het Luchtpistoolteam van SV Strijdlust. Na telling van de stemmen bleken Noëlle en Larissa de meeste stemmen gekregen te hebben. Zij kregen uit handen van wethouder Theo Janssen van de gemeente Lingewaard de prijs uitgereikt. Zij volgen de winnaars van vorig jaar op, het dames waterpoloteam van Thetis uit Gendt. Het pistoolteam van SV Strijdlust behaalde de derde plaats. Zij hebben een waardebon gewonnen van 150 euro.

Wij willen onze pistoolschutters van harte feliciteren met het behalen van deze nominatie en met een mooie derde plaats!

 

 

  _______________________________________________________________________________________________________________________

 

Kampioenen.

 We mogen met trots zeggen dat onderstaande heren niet alleen als team 1e zijn geworden op het NK opgelegd,

Maar ook individueel de 1ste 2de en 3de plek hebben bemachtigt.

1ste Theo Lamers

2de Chris de Graaf

3de Koos Janssen

 Tevens zijn Theo Martens, Albert Leijser en Geert Stinnissen 3de geworden bij NK opgelegd.

_________________________________________________________________________________________________________________________